Ahoj všichni!

Vítejte na stránkách dálkového pochodu „Putování za bohutínskou žábou“.

Nejlépe bude když vysvětlím, co v jednotlivých sekcích najdete. Sekce „Úvodní stránka“ slouží k vypíchnutí novinek formou článků, ke kterým se jako čtenáři budete mít možnost se vyjádřit. Pokud budete chtít.

Sekce „O akci“, tak v ní vás seznámím o zajímavostech organizace pochodu. Případně o takových věcech, kterých si běžně nevšimnete, ale které jsou potřeba.

Sekce „Historie“, tak to je jasné, zde uveřejňuji zápisy z kroniky DP.

Sekce „Kontakty“, tak to jsou adresy a telefony pořadatelů.

Sekce „Program“, tak zde budou uvedeny propozice, jak dlouhé trasy se budou zrovna v nabídce.

Sekce „Trasy“ je docela obsáhlá, zde si jen dejte pozor, kterou trasu otevíráte, protože zde uvádím úplně všechny trasy, které se kdy šly nebo jely. Pokud do Bohutína zavítáte v rámci své dovolené, můžete naše trasy libovolné délky využit k soukromému poznávání krás okolí Bohutína jak na kole, tak pěšky. Vy, co máte silniční kola, vyrazte na cyklotrasy. Pokud však máte kolo MTB, tedy horské a spolu s ním terénní ambice, tak klidně zvolte  libovolnou trasu pro pěšáky, kde jistě najdete i nějakou terénní vložku bez asfaltu či dlažby.

V sekci „Ubytování“, je zmíněna možnost noclehu pro účastníky DP z daleka.

Sekce „Registrace“ je uvažována pro závazné přihlášení předem, kdy nám sdělíte např. své přijmení, jméno, velikost trička – pokud jej budete chtít, zda potřebujete nocleh, město/obec – odkud pocházíte, váš věk, zda jste pěšák nebo cyklista. V současnosti zatím tohle nefunguje, ale časem to zprovozníme. Rozhodně prohlížení tohoto webu nepodmiňujeme registrací.

Sekce „Přehled registrovaných“  je přehledná tabulka, kde se zobrazí jen vaše jméno, případně fotka velmi malého formátu. Je to pro vás kontrola, že jste se správně zaregistrovali nebo vaši přátelé uvidí, že už registrovaní jste, tak se také předem zaregistrují též. Výhoda registrace tkví v tom, že organizátoři mají větší přehled o tom, kolik mají pro tento ročník udělat triček, v jaké velikosti. Ovšem pořadatelé si vyhrazují právo, vám tričko nedat pokud se přihlásíte pozdě. Trička se musí nechat vyrobit a přeprava také zabere nějaký čas.

V úvaze je ještě sekce, která bude upozorňovat na turistické zajímavosti v místech, kudy se ubírají trasy dálkového pochodu – (DP). Do ní budou ale informace přibývat průběžně. Základní informace budou získány z knihy Vlastivěda šumperského okresu, která vyšla v roce 1993 a napsali ji Miloš Melzer, Jindřich Schulz a kolektiv.

To je k sekcím zatím všechno.

One Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *